Sala sport 1
Sala sport 2

Sala de sport a orașlui Bocșa este situată administrativ pe Aleea Ioan Marcu din Bocşa şi este coordonată de de Casa Orăşenească de Cultură din Bocșa. În ea sedesfăşoară majoritatea competițiilor sportive de anvergură la nivelul orașului, dar şi evenimente ocazionale: expoziții, simpozioane etc.

Toate instituţiile de învățământ de pe raza oraşului Bocşa îşi desfășoară orele de sport în incinta ei, dar și echipele școlare sau ale cluburilor din localitate efectuează antrenamente în sala noastră. Sporturile care se pot practica în sala de sport sunt: fotbal, handbal, baschet, tenis de câmp, tenis de masă, badminton, dar și exerciții fizice pentru fitness sau body-bilding, sala fiind dotată cu aparatură de specialitate.

Orarul de funcționare al sălii de sport este:

LUNI – VINERI

08:00 – 22:00


cu mențiunea că în intervalul 08:00 – 16:00 activitățile sunt gratuite pentru instituțiile de învățământ din Bocșa, iar între 16:00 – 22:00 ea se poate închiria contra cost persoanelor fizice sau juridice care doresc să facă sport. De asemenea în week-end dacă există competiții sportive în care sunt implicate, în calitate de organizaori Primăria orașului Bocșa, Consiliul Local Bocșa sau Casa Orășenească de Cultură sala este pusă la dispoziție gratuit pentru evenimente sportive.