Gabriela Șerban

 

„Lumină din Lumină” – Concert Pascal la Bocșa

 

         Luni, 17 aprilie 2023, în cea de-a doua zi de Paști, bocșenii sunt invitați în Parcul Pescăruș din Bocșa Română pentru un concert pascal oferit de copii și tineri credincioși, dornici să vestească, prin muzică, Învierea Mântuitorului!

         Grupuri de copii, tineri și adulți și-au anunțat prezența, dar și Orchestra și Fanfara Creștină, doresc să îmbrace în sărbătoare orașul prin cântece și imnuri tematice religioase.

         Și pentru ca sărbătoarea să fie deplină, invitatul special este cunoscutul tenor Costel Busuioc, supranumit „Pavarotti din Banat”, cel care în anul 2008 a devenit vedetă în întreaga lume, câștigând un important premiu la un concurs muzical din Spania!

         Organizatorii au pregătit și un moment al artei bocșene: artistul plastic Nik Potocean va expune câteva lucrări reprezentând Biserica Romano-Catolică din Bocșa Montană, cu prilejul aniversării celor 300 de ani de la zidirea acesteia.

Așadar, luni, 17 aprilie 2023, începând cu ora 15.00, vă invităm la Bocșa, în Parcul Pescăruș, pentru a vesti împreună, cu mic, cu mare, în credință și unitate, vestea Sfintei Învieri a Mântuitorului!