NOAPTEA MUZEELOR…LA BOCȘA

Atunci când din urbea noastră s-a ridicat un MAESTRU AL LUMINII, nimeni nu se gândea că muzeul care-i poartă numele poate deveni parte din evenimentul național…NOAPTE MUZEELOR.

Chiar dacă Bocșa este o localitate mică, actul cultural este unul de calitate, care face „fală” orașului și acestui colț de țară, iar numele artistului CONSTANTIN LUCACI este deja un „brand” de oraș, chiar de țară putem spune.

         Astfel, în 14 mai 2022, cu începere de la orele 17,00 și până la orele 24,00 administrația publică bocșeană are plăcerea de-a vă invita să treceți pragul muzeului bocșean.

         De ce?

Pentru că veți putea (re)vedea lucrările în inox, schițele Maestrului Constantin Lucaci, dar și viziona filme documentare despre operele domniei sale, toate asezonate cu o cafea și-o prăjitură oferite de organizatori pentru a întregii ambianța acestui eveniment național.

         „Fără cultură şi relativa libertate pe care o implică, societatea, chiar dacă pare perfectă, nu este decât o junglă. De aceea, orice creaţie autentică este un dar către viitor.” Albert Camus

         Vă așteptăm cu drag la acest eveniment, pentru a ne bucura împreună de creațiile Maestrului Luminii, Constantin Lucaci, și de-a marca cei 10 ani la inaugurarea muzeului.

ORGANIZATORII